Son Dakika

Kabataş-Bağcılar hattında tramvay raydan çıktı

Cevizlibağ'da tramvay raydan çıktı, Kabataş-Bağcılar hattında seferler aksadı. Yolcular tahliye edildi, Cevizlibağ istasyonu kapatıldı.

ASAYİŞ 09.03.2023, 22:10
2
Kabataş-Bağcılar hattında tramvay raydan çıktı
İstanbul'da Kabataş-Bağcılar tramvay hattında bugün yaşanan olay nedeniyle seferlerde aksamalar meydana geldi. Tramvay, Cevizlibağ durağını geçtikten sonra raydan çıktı ve bariyerlere çarptı. Yolcular, tramvaydan tahliye edildikten sonra yaya olarak yoluna devam etmek zorunda kaldılar. Olay nedeniyle Cevizlibağ istasyonu şerit çekilerek kapatıldı. Metro İstanbul ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. İETT, tramvay seferlerindeki aksamalar nedeniyle destek istendi.
Metro İstanbul, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda seferlerin geçici bir süreliğine Bağcılar-Akşemsettin ve Topkapı-Kabataş istasyonları arasında gerçekleştirileceğini belirtti. Olay nedeniyle tramvay seferlerinde bir süreliğine aksaklıklar yaşanacağı düşünülüyor. Metro İstanbul yetkilileri, olayın nedeni hakkında henüz bir açıklama yapmadılar.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı