Kabine toplantısı bugün yapılacak... Masada 3 kritik konu var

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak... Bakanların 3 kritik konuda detaylı sunum yapması bekleniyor.

GÜNDEM 06.09.2021, 09:45
8
Kabine toplantısı bugün yapılacak... Masada 3 kritik konu var
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe’de bir araya geliyor. Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapılacak kabine toplantısında kritik gündemler ele alınacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bugün başlayan yüz yüze eğitim ve tedbirler konularında sunumda bulunacak. Toplantıda üniversitelerin durumu da ele alınacak.
Toplantının bir diğer gündem maddesinde ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuşacak. Koca, TURKOVAC aşı çalışmasında gelinen son noktayı anlatacak.
Kabine toplantısında masaya yatırılacak bir diğer konu ise göçmenlerin durumu ve ikâmet sorunu ve Afganistan’daki gelişmeler olacak. Bakanlar Süleyman Soylu, Hulusi Akar ve Mevlüt Çavuşoğlu’nu gündem maddelerinde detaylı sunum yapacak.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında alınacak kararların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşısına geçip konuşacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı