Kamalak ailesinin acı günü... Ali Kamalak ahirete yolcu edildi

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve önceki dönem Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın kardeşi Ali Kamalak, rahmet-i Rahman’a kavuştu.

GÜNDEM 18.07.2022, 07:15
27
Kamalak ailesinin acı günü... Ali Kamalak ahirete yolcu edildi
Merhum Ali Kamalak’ın cenazesi Kahramanmaraş Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından ebediyete yolcu edildi. Merhum Ali Kamalak’ın cenaze töreninde Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Genel Sekreteri Mesut Doğan, Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Zor, Millî Gazete Yazarı Necmettin Çalışkan ve daha çok sayıda teşkilat mensubu hazır bulundu.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, merhum Ali Kamalak hakkında yayınladığı taziye mesajında, “Değerli yol arkadaşım Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın kıymetli kardeşi Ali Kamalak’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, Mustafa Bey’e, Kamalak ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun” ifadelerini kullandı.
Millî Gazete olarak merhum Ali Kamalak’a Allah’tan rahmet, Kamalak ailesi başta olmak üzere merhumun yakınlarına ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ederiz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı