Karaduman: “Yusuf Kerim, annesiyle kavuşturulmalı”

Saadet Partisi Milletvekili Abdulkadir Karaduman, annesi cezaevinde bulunan kanser tedavisi gören Yusuf Kerim’in durumunu TBMM'ye taşıdı. Karaduman, "Yusuf Kerim, annesiyle kavuşturulmalı” dedi.

GÜNDEM 13.01.2023, 04:35
3
Karaduman: “Yusuf Kerim, annesiyle kavuşturulmalı”
Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, 6 yaşında kanser tedavisi gören Yusuf Kerim’in yaşadığı trajik durumu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıdı. Genel Kurul’da söz alan Karaduman, “Yusuf Kerim 6 yaşında ve kanser tedavisi görüyor. Annesinin ilgi ve şefkatine ihtiyaç duyduğu bu en kritik zamanda annesi cezaevinde, Yusuf Kerim ise hastanede” dedi.

Sağlık Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı yetkililerine çağrıda bulunan Karaduman, “Yusuf Kerim’in hastalığının daha fazla ilerlememesi ve inşallah en kısa zamanda iyileşebilmesi için annesine kavuşması sağlanmalıdır. Annenin cezası ertelenmeli, zira her ne suretle olursa olsun 6 yaşındaki masum bir çocuğun cezalandırılması kabul edilemez. Şunu unutmayalım ki; kerim devlet anlayışının temelinde ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ esası vardır. İnsanlığın, hukukun ve kerim devlet anlayışının gereği Yusuf Kerim’in derhal annesiyle kavuşmasını sağlamaktır. ‘Ben annemi istiyorum’ diyen Yusuf Kerim’in bu çağrılarına kulak tıkamayın” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı