Karamollaoğlu, eşi birlikte oyunu kullandı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eşi Ayşe Yasemin Karamollaoğlu ile Ankara Çankaya Lisesi'nde 1048 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

GÜNDEM 14.05.2023, 15:15
1
Karamollaoğlu, eşi birlikte oyunu kullandı
Saadet Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, Ankara Çankaya Lisesi'nde oyunu kullandı.

Karamollaoğlu, şunları söyledi:

"Oylarımızı kullandık, son üç ayı oldukça yoğun bir çalışma içinde geçirdik. Milletimize, biz hangi konuları nasıl düzelteceğimizi anlatmaya çalıştık. İktidar partisi de ciddi bir çalışmanın içine girdiler. Elbette diğer partiler de var çalışan, gayret gösteren milletimiz son tercihini bugün belirleyecek. Öyle ümit ediyoruz ki, gece yarısına doğru bütün sandıklar açılmış olacak, sayımlar hemen hemen tamamlanmış olacak. Ufak tefek ihtilaflı konular olursa onlar da yarın sabaha kadar çözülecek. Bütün basın mensuplarına gösterdiği ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ayrım yapmadan, aynı kanaatte olabiliriz veya farklı kanaatte olabiliriz mühim olanı memleketimizin, milletimizin huzur içinde bundan sonraki hayatını devam ettirebilmesi...Bugüne kadar varsa sıkıntılar onlardan kurtulması. Bugün karar günü. Bütün çalışmalarımız neticesinde elde edilecek sonucun hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı