Karamollaoğlu: Gün, ilk kıblemize sahip çıkma günüdür!

Saadet lideri Karamollaoğlu, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya saldırması üzerine "Söz tükendi... Gün, ilk kıblemize, onurumuza ve izzetimize sahip çıkma günüdür!" diyerek İslam alemine seslendi.

GÜNDEM 08.05.2021, 04:30
Karamollaoğlu: Gün, ilk kıblemize sahip çıkma günüdür!
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya saldırması üzerine tüm İslam alemine çağrıda bulundu. Karamollaoğlu, "Söz tükendi... Gün, ilk kıblemize, onurumuza, namusumuza ve izzetimize sahip çıkma günüdür!" dedi.
Karamollaoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

" Ramazan ayının başından beri, pervasızca saldırılar gerçekleştiren işgalci İsrail, şimdi de Müslümanların göz bebeği ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya alçakça saldırıyor. İslam dünyasının parçalanmışlığını fırsat bilerek, tüm dünyanın gözü önünde kutsallarımızı dahi hedef alan ve fütursuzca bu zulümleri işleyenler iyi bilsinler ki, eninde sonunda tüm yaptıklarının hesabı mutlaka sorulacaktır! Hiç vakit kaybetmeksizin, Cuma gününe, Ramazan ayına, Kudüs şehrine ve Mescid-i Aksa’ya aynı anda saldıran işgalcilere, bir an evvel hak ettikleri karşılık misliyle verilmelidir."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı