Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a 'kirli düzen' tepkisi: Aziz milletimiz...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, önümüzdeki seçimlerde vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başında olduğu iktidara oy vermeyeceğini söyledi.

GÜNDEM 19.01.2023, 11:35 19.01.2023, 14:00
1
Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a 'kirli düzen' tepkisi: Aziz milletimiz...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda önümüzdeki seçimlerde vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başında olduğu iktidara oy vermeyeceğini söyledi.
Türkiye'de ekonomik, sosyal, hukuk ve güvenlik alanlarında ciddi sorunların baş gösterdiğini vurgulayan Karamollaoğlu, gelecek seçimlerden vatandaşların mevcut AKP iktidarına oy vermeyeceğini dile getirdi.
İşte Karamollaoğlu'nun paylaşımları şu şekilde:
"Mafya-siyaset-uyuşturucu üçgeninin yeniden gündeme geldiği bu kirli düzene; bugüne kadar Ak Parti ve MHP’ye oy veren kardeşlerimiz, bir dönem daha oy verecek mi zannediyorlar?
Bugüne kadar eleştirdikleri ne varsa, zamanla ona dönüşen Ak Parti iktidarına 2002’den bugüne samimiyetle oy veren kardeşlerimiz, bir dönem daha destek verir mi zannediyorlar?
Vali ile parti il başkanı, rektör ile parti sözcüsü, bürokrat ile parti yöneticisinin kim olduğunun dahi ayırt edilemediği bu sistemin devamına aziz milletimiz razı olur mu zannediyorlar?"
Mafya-siyaset-uyuşturucu üçgeninin yeniden gündeme geldiği bu kirli düzene; bugüne kadar Ak Parti ve MHP’ye oy veren kardeşlerimiz, bir dönem daha oy verecek mi zannediyorlar?

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı