Karamollaoğlu'ndan HDP ziyareti eleştirisi: AKP'nin ikiyüzlü siyaseti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti'nin geçen hafta HDP ile görüşmesini değerlendirdi. Görüşmeyi 'ikiyüzlülük' olarak yorumlayan Karamollaoğlu "Bu siyasete son vereceğiz dedi.

GÜNDEM 09.11.2022, 13:50 09.11.2022, 17:26
2
Karamollaoğlu'ndan HDP ziyareti eleştirisi: AKP'nin ikiyüzlü siyaseti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Adalet Bakanı Bozdağ başkanlığındaki AK Parti heyetinin HDP'yi ziyaret etmesini eleştiren Karamollaoğlu görüşmeyi 'ikiyüzlülük' olarak yorumladı. Karamollaoğlu, "Bu siyasete son vereceğiz dedi.
Karamollaoğlu'nun konuşmasından başlıklar şöyle:
"Bizler Ahmet'in yerine Mehmet'i seçmenin derdinde değiliz. Çünkü biz kişilerle değil, zihniyetlerle mücadele ediyoruz.
Bugünkü zihniyet çarpıktır, bugünkü düzen bozuktur! Biz bu bozuk düzeni, bu çarpık zihniyeti değiştirmek için mücadele ediyoruz.
2022 yılını artık geride bırakıyor; hem 2023 yılına hem de seçimlere doğru hızla yaklaşıyoruz. Biz de Saadet Partisi olarak seçimlere, yeni yıla ve yeni döneme hazırlıklarımızı tamamlayarak gidiyoruz.
Yeni Yüzyıl'ımıza; geçmişin kısır tartışmalarını, yersiz kavgalarını taşımamalı, hep birlikte hakikaten tertemiz yeni bir başlangıç yapmalıyız.
Seçim şarkılarını Polis Teşkilatımızın bandosuna çaldıracak kadar, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Teşkilatı gibi güzide kurumlarımızın açıklamalarında partinin sloganlarını kullanacak kadar aymazlaştılar!
Bırakın uyuşturucuyla mücadeleyi, sokak köpekleriyle bile mücadelede aciz kaldılar.
Erdoğan iktidarının 20 yılın sonunda Türkiye'yi getirdiği yer burasıdır: Gelecek nesilleri dahi etkileyecek bir yoksulluk, huzursuz bir toplum, heba edilmiş bir gelecek…
Başka bir siyasi partiye haram ilan ettiğini, işine gelince kendine mübah gören bu 'ikiyüzlü siyasete' kesinlikle son vereceğiz!"
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı