Karamollaoğlu: Sandıkta manevi bir patlama olacak

Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nın son Büyük Millet Buluşması mitinginde Ankara Tandoğan Meydanı'nda konuşurken tek adam döneminin sona ereceği vaadinde bulundu.

GÜNDEM 12.05.2023, 22:10
2
Karamollaoğlu: Sandıkta manevi bir patlama olacak
Millet İttifakı'nın son mitinginde konuşan Temel Karamollaoğlu, pazar günü yapılacak seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken "Sandıkta manevi bir patlama olacak" dedİ.
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Tandoğan Meydanı'nda "Büyük Millet Buluşması" mitinginde bir araya geldi.
Saadet Lideri Temel Karamollaoğlu, yaptığı konuşmada, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ortaya çıkardığı sorunları dile getirerek, "Tek adam dönemi bitecek. Sandıkta manevi bir patlama olacak" dedi. Ayrıca, insanlara hakaret ederek, insanları yanlış yönlendirerek Türkiye'ye huzur barış gelmeyeceğini ifade eden Karamollaoğlu, tüm meseleleri beraber görüşüp bu memleketi ayağa kaldıracaklarını ve patlama yapmaları gerektiğini söyledi.
Temel Karamollaoğlu konuşmasında şu noktalara değindi:
Pazar günü yapılacak seçimlerin ülkemiz ve insanlarımız için hayırlara vesile olması için niyaz ediyorum. Bir devrim yaşayacağız diye ümit ediyorum.
Sandıkta manevi bir patlama olacak. Tek adam dönemi bitecek.
21 yıldır makamını işgal ediyor ama problemlere çözüm üretemiyor, patenaj yapıyor. Değişikliğe ihtiyacımız var.
İnsanlara hakaret ederek, insanlara küfürle itham ederek, insanları yanlış yönlendirerek Türkiye'ye huzur barış gelmez. Önce lisanına, davranışına sahip olacaksın. Hak hukuk nedir bileceksin ama önce sen uyacaksın.
Kemal Bey cumhurbaşkanımız olacak.
Tüm meseleleri beraber görüşüp bu memleketi ayağa kaldıracağız. Patlama yapmamız lazım. Yüzde yarımla, 1'le 1 buçukla olmaz.
Biz pazar akşamı gümbür gümbür Türkiye'yi yöneteceğimi bilecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı