Karamollaoğlu: Seçimlere giderken cami cemaatine saldırılar olabilir

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçim sürecine yaklaşırken camii cemaatlerine saldırılar olabileceğini dile getirdi.

SİYASET 29.08.2022, 19:55
1
Karamollaoğlu: Seçimlere giderken cami cemaatine saldırılar olabilir
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, T24'ten Murat Sabuncu'ya konuk oldu. Gündeme ilişkin soruları yanıtladı. 
Saadet Partisi lideri, şarkıcı Gülşen tutuklanmasına ilişkin olarak "Sözlerini tasvip etmiyorum ama tutuklanması çifte standart" dedi. 
Karamollaoğlu AKP'nin yaptığı ciddi yanlışlar olduğunu dile getirerek; "En çok endişe ettiğim yanlış gördüğüm ki bu husus. Bir yerde bir hata yapılıyor o hatayı yapana değil doğrudan İslam'a saldırılıyor. Dolayısıyla camiiye giden bir insan bu saldırıyı kendisine yapılmış olarak görüyor, onun karşısına çıkıyor." ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi Genel Başkanı belli kesimlerin camii cemaatine yönelik saldırıları olabileceğini söyledi. Bunun provakasyon olarak ortaya çıkacağını söyleyen Karamollaoğlu, "İktidara düşen görev bu yanlışın üzerine gitmek" diye konuştu. 
Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun helalleşme çağrısına da değinen Karamollaoğlu, "Hellaleşme demek; biz geçmişte bir takın yanlışlar yaptık ya da yapmış olabiliriz. Veyahut bize de bir takım yanlışlık yapılmış olabilir. 'Gelin hep birlikt helalleşelim' diyor. Bu Türkiye'de barış ve huzurun tesisi için önemli" ifadesini kullandı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı