Karamollaoğlu: Sorumlu siyasi iktidardır

Karamollaoğlu, partisinin Ankara İl Başkanlığı’nın “Geçim İttifakı” kapsamında Kızılay Meydanı’nda gerçekleştireceği basın açıklamasının emniyet güçleri tarafından engellenmesine sert tepki gösterdi.

SİYASET 12.06.2021, 09:40
6
Karamollaoğlu: Sorumlu siyasi iktidardır
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Ankara polisinin bu tavrı hukuk devleti ve demokratik teamüller açısından kabul edilemez. Bu tavrı şiddetle kınıyoruz. Biliyoruz ki bu müdahalenin sorumlusu siyasi iktidardır. İktidar, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan siyasal partilerin değil, organize suç örgütlerinin ve ona bulaşanların üzerine gitmelidir.”
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Ankara polisinin bu tavrı hukuk devleti ve demokratik teamüller açısından kabul edilemez. Bu tavrı şiddetle kınıyoruz.

Biliyoruz ki bu müdahalenin sorumlusu siyasi iktidardır. İktidar, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan siyasal partilerin değil, organize suç örgütlerinin ve ona bulaşanların üzerine gitmelidir. Saadet Partisi, insanımızın geçim derdini görmezden gelen iktidara rağmen, her platform ve fırsatta milletimizin kaynamayan tenceresini kararlılıkla gündeme getirmeye devam edecektir.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı