Karamollaoğlu talimat verdi... Saadet Partisi heyeti Amasra'da

Bartın’ın Amasra'daki maden faciasının duyulması üzerine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun talimatıyla 4 genel başkan yardımcısından oluşan Saadet heyeti, bölgeye gitti.

GÜNDEM 16.10.2022, 04:35
3
Karamollaoğlu talimat verdi... Saadet Partisi heyeti Amasra'da
Bartın’daki acı haberin ardından Saadet Partisi heyeti, Genel Başkan Karamollaoğlu’nun talimatı üzerine bölgeye hareket etti. Bartın’ın Amasra ilçesinde yaşanan maden faciası üzerine Saadet Partisi’nin 4 genel başkan yardımcısı bölgeye giderek, vatandaşlarımızın acılarını paylaştı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise programlarını iptal ederken, maden faciasında hayatını kaybedenler için de taziye mesajı yayınladı. 

Bartın’ın Amasra ilçesinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü’nde önceki gün patlama meydana geldi. Patlama sonrası yapılan açıklamalarda hayatını kaybeden işçi sayısının 41’e yükseldiği belirtilirken, arama-kurtarma çalışmaları ise devam etti. Bartın’daki patlama haberi duyulur duyulmaz Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Sabri Tekir, Cafer Güneş, Ersan Bilgin ve Yusuf Sunar’dan oluşan Saadet heyetini bölgeye gönderdi. Genel Başkan Yardımcılarına Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol ve Bartın İl Başkanı Abdullah Mücahit Mekeç de eşlik etti.

Saadet Lideri Karamollaoğlu, heyeti bölgeye gönderirken, kendi programlarını da iptal etti. Karamollaoğlu daha sonra ise Bartın’da hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayınlarken, bütün vatandaşlara başsağlığı dileğinde bulundu.
Karamollaoğlu, mesajında şunları kaydetti:

“Çok üzgünüm. Maalesef, Bartın’dan yüreğimizi yakan acı haberler geliyor. Hayatını kaybeden işçilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve mesai arkadaşlarına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Duamız, can kaybının artmamasıdır. Başımız sağ olsun…”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı