Karamollaoğlu: Tayyip Bey'in iktidara geleceği kanaatinde değilim

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı canlı yayında Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki seçimlerde iktidara geleceği kanaatinde olmadığını söyledi.

GÜNDEM 18.10.2022, 23:55 19.10.2022, 11:26
2
Karamollaoğlu: Tayyip Bey'in iktidara geleceği kanaatinde değilim

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bu akşam Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın hazırlayıp sunduğu TekeTek canlı yayın programında açıklamalarda bulundu.
Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, “Ben Tayyip Bey'in iktidara geleceği kanaatinde değilim. Tayyip Bey'in başvurmayacağı yer yok. Şu televizyon dizilerine bakın, her dizi Tayyip Bey'e destek vermeyi telkin ediyor.” dedi.
Karamollaoğlu'nu şöyle konuştu:
“Asgari ücret, açlık sınırı ne kadar? Bir zam daha yapacak, belki 3 bin lira verecek. 2 ay sonra emin olun o da gider; çünkü sistem bozuk. Şimdi af çıkaracaklar, birtakım insanları serbest bırakacaklar. Şimdi insanlar 'bizi hapisten çıkardı gidip destekleyelim' dese bile sandığa gittiği zaman kararını değiştirir. Niye şimdi değil de seçimden sonra? Seçimden sonra biz Tayyip Bey'in verdiğinden daha fazlasını imkan olarak sağlarız. İsrafa, yolsuzluğa engel olacağız. O bize tahminlerin ötesinde kaynak sağlayacak. Konuta da daha fazla imkan ayrılacak. Bunların her biri Tayyip Bey'e bir kısım seçmenin yönelmesine vesile olabilir ama neticede ben Tayyip Bey'in iktidara geleceği kanaatinde değilim. Tayyip Bey'in başvurmayacağı yer yok. Şu televizyon dizilerine bakın, her dizi Tayyip Bey'e destek vermeyi telkin ediyor. Hep bir lider var, en tepede, devlet için çalışıyor, ona tavır koyanların hepsi hain. Bu mantığı yerleştirmeye çalıştırıyorlar ama sökmez.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı