Karamollaoğlu: Türkiye’nin sorunlarını çözmek için göreve talibiz

Saadet Partisi Kadın Kolları, Genel Başkan Karamollaoğlu’nun katılımı ile seçime hazırlık toplantısını gerçekleştirdi…

GÜNDEM 01.04.2023, 04:35 01.04.2023, 12:00
Karamollaoğlu: Türkiye’nin sorunlarını çözmek için göreve talibiz

Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem milletvekili seçimlerine sayılı günler kala, Saadet Partisi Kadın Kolları, seçime hazırlık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan katıldı.

Türkiye’de çözülemez denilen problemleri çözebileceklerini ifade eden Karamollaoğlu, gençlerin zihni ile kimsenin aklına gelmeyen çözümlerin bulunabildiğini belirterek, “Ülkemiz birçok problemle karşı karşıya. En ciddi problemlerden biri ekonomidir. Dışarıya muhtaç bir haldeyiz. Dış ticaret açığımız milyarlarca. Böyle bir iş olur mu? Biz her türlü hammaddeye sahip olacağız ama elin gâvuruna muhtaç olacağız. İşte biz bunu kabul etmiyoruz. Siyasete itibar kazanmak için belli makam ve mevkileri işgal etmek için değil, ülkemizin problemlerini çözmek ve dünyada hakkı, huzuru tesis etmek için göreve talip oluyoruz. Erbakan Hoca’mız da siyasete girdiğinde ilk koalisyonunu CHP ile birlikte kurdu. Neden, diye sorarsak. Çünkü başkaları razı olmadı. Başkaları böyle büyük bir hamleyi akıl bile edemedi. Kıbrıs zaferi Ecevit ile kurulan koalisyon zamanında kazanıldı. Amerika’nın Avrupa’nın başka ülkelerin peşinden koşturarak, içeride birbirimizle kavgalı hale gelerek, birbirimizin aleyhinde bulunarak, birbirimize çelme takarak bir yerlere gitmeye çalışıyoruz. Böyle siyaset olmaz. Bizim AK Parti kazanmasın tek başına diye bir iddiamız yok. AK Parti’nin politikalarının yürümemesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Millî Görüş teşkilatlarının hakkı hâkim kılmak için çalışma yapan bir teşkilat olduğunu belirten Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Beytiye Ekinci, geçmişte de ittifakların kurulduğunu hatırlatarak, kurulan ittifakların Saadet Partisi misyonu ile ilerlediğinin altını çizdi. Ekinci, “Şekeri, buğdayı dışarıdan getiren zihniyetin karşısındayız. Ülkemizde; tarımı, hayvancılığı bitiren zihniyetin karşısındayız. Adaleti, liyakati hiçe sayanın karşısındayız. Ülke kaynaklarını üretim yerine betona gömenlerin karşısındayız. İsrafa itibar diyenlerin karşısındayız. Her kesimden insanımızla görüşüyoruz. İl ve ilçelerimizi dinliyoruz. Artık net olarak görülüyor ki; Saadet Partimiz çok büyük ve hayırlı hizmetler için iktidara koşuyor. 14 Mayıs’ta iklim tamamen değişecek” dedi.

Seçim çalışmalarına değinen AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan, inanılanları insanların gönüllerine girmesi için çalıştıklarını belirterek, “Yeryüzüne hakkın hâkim olması için gayret ediyoruz. Bu yüzden Türkiye’de kutuplaştırıcı siyaset yürütülürken herkesi kucaklayıcı bir çalışma sürdüreceğimizi unutmamalıyız” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı