Karamollaoğlu ve Erdoğan'dan Osman Akgün için başsağlığı mesajı

Erbakan Hoca’nın sadık dostu Saadet Partisi GİK Üyesi Osman Akgün’ün vefatı nedeniyle Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, taziye mesajı yayınladı.

AİLE 04.10.2022, 06:20
3
Karamollaoğlu ve Erdoğan'dan Osman Akgün için başsağlığı mesajı
Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın sadık dostu, koruması, şoförü ve özel kalemi Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Osman Akgün, Hakk’ın rahmetine kavuştu. Akgün’ün vefatı münasebetiyle Saadet Partisi Genel Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir taziye mesajı yayınladı.
Karamollaoğlu, mesajında, “Merhum Erbakan Hocamıza uzun yıllar tanıklık eden, partimizin Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Osman Akgün kardeşimizin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Akgün’ün ailesini arayarak başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Osman Akgün’ün vefatı dolayısıyla oğlu Emre Akgün’ü telefonla arayarak taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, merhum Osman Akgün’e Allah’tan rahmet, ailesine ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı temennisinde bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı