Karamollaoğlu'ndan 30 Ağustos mesajı

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünde mesaj yayınladı. Karamollaoğlu, "İstiklal Mücadelemizin tüm şehit ve gazilerimizi şükranla yâd ediyorum" dedi.

SİYASET 29.08.2022, 17:25
4
Karamollaoğlu'ndan 30 Ağustos mesajı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.
Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu'nun mesajı şöyle:
"Tüm olumsuzluklara ve imkansızlıklara rağmen, kahraman ecdadımızın uzun yıllar boyunca azim ve fedakârlıkla verdiği İstiklal Mücadelemizin nihai zaferle sonuçlandığı gün olan 30 Ağustos'un 100. yılını idrak ediyoruz. Tam bir asrı geride bırakan bir zaferden bahsediyoruz...
Tarih boyunca milletimiz, nice zorlu badireleri birlikte aşmış; her zaman bir ve beraber olarak mücadele etmesini bilmiştir.30 Ağustos Zaferi de, bu destansı mücadele ruhunun ve zaferin olmazsa olmazlarından beraber hareket edebilme anlayışının en güzel örneklerinden birisidir. 
Emperyalist saldırılara karşı yekvücut olan aziz milletimiz, bu toprakları bir kez daha vatan kılmasını bilmiş ve ardından da bu zaferi Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandırmıştır. Bugün bize düşen ise; aynı azim ve kararlılıkla ülkemize hep birlikte sahip çıkmaktır! İnanıyorum ki, verilen büyük mücadelelerden ve geride bıraktığımız 100 yıldan gerekli tüm dersleri çıkararak; Cumhuriyet'in 2. yüzyılına yaraşır bir iklimi tesis edecek, umutla ve kararlılıkla "Hep Birlikte Güzel Yarınlara" yol alacağız. 
Bu inançla; aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden İstiklal Mücadelemizin yiğit kahramanları ile tüm şehit ve gazilerimizi şükranla yâd ediyorum."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı