Karamollaoğlu'ndan Erdoğan’a: Bize ayar vermek kimsenin haddi değil

Saadet lideri Karamollaoğlu, son günlerde 'Erbakan ve Milli Görüş' eleştirilerine, "Bu noktada Saadet Partisi’ne ayar vermek, kimsenin hakkı ve haddi değildir! Herkes işine baksın!" yanıtını verdi.

GÜNDEM 05.02.2023, 20:25
1
Karamollaoğlu'ndan Erdoğan’a: Bize ayar vermek kimsenin haddi değil

Saadet Partisi Genel Başkanı  Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve iktidar temsilcilerinin partisine yönelttiği 'Erbakan ve Milli Görüş' eleştirilerine tepki gösterdi.
Twitter'dan paylaşım yapan Karamollaoğlu, "Zamanında gardıroplarının tozlu raflarına attıkları 'Milli Görüş gömleği' yine akıllarına düştü! Ama nafile! O gömlek artık size olmaz, üzerinizde durmaz, taşıyamazsınız; size ağır gelir! 'Eski Milli Görüşçü' olmak başka, ömrü boyunca Milli Görüşçü kalabilmek başkadır!" diye yazdı.
"Bu noktada Saadet Partisi’ne ayar vermek, kimsenin hakkı ve haddi değildir! Herkes işine baksın! Yoldan çıkan, yola dair cümle kuramaz! Yoldan çıkan, her şart altında yola devam edenlere dışardan akıl veremez! Biz bu yolda kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz ve edeceğiz!" tepkisini gösteren Karamollaoğlu, yazısına şöyle devam etti:
"Temel Karamollaoğlu ve arkadaşlarına, Saadet Partisi’nin teşkilat mensuplarına, Milli Görüş hatırlatması yapmak kim, siz kim? Erbakan Hocamızın hedeflerindeki mana nerede, nitelik nerede; sizin her şeyi binadan, betondan, nicelikten ibaret sanan anlayışınız nerede?"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı