Karamollaoğlu'ndan EYT açıklaması: AKP'ye adım attırmayı başardık

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'EYT' açıklamalarının ardından paylaşımda bulunarak "Hayırlı olsun" mesajı yayınladı.

GÜNDEM 28.12.2022, 22:45
Karamollaoğlu'ndan EYT açıklaması: AKP'ye adım attırmayı başardık
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu EYT konusunda  Ak Parti hükümetine adım attırmayı başardıklarını ifade ederken emekli olmaya hak kazananlara "Hayırlı olsun"  mesajı yayınladı.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EYT düzenlemesine ilişkin, "Düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız daha emekli olma hakkına kavuşuyor. Yaş sınırı uygulanmayacaktır" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Karamollaoğlu yaptığı paylaşımda “EYT düzenlemesi hayırlı, uğurlu olsun. İktidarını sürdürme ve iktidar ömrünü sündürme gayretiyle de olsa Ak Parti hükümetine adım attırmayı başardık. Seçim öncesi bu şekilde olsa da, esas seçimden sonra yıllardır bekleyen problemlerimize hızlı ve kalıcı çözümler üreteceğiz.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı