Karamollaoğlu'ndan Flash TV'nin kurucusu Ömer Ziya Göktuğ için mesaj

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Flash TV'nin kurucusu Ömer Ziya Göktuğ için taziye mesajı paylaştı.

GÜNDEM 19.01.2022, 13:15
25
Karamollaoğlu'ndan Flash TV'nin kurucusu Ömer Ziya Göktuğ için mesaj
Flash TV'nin kurucusu Ömer Ziya Göktuğ, İstanbul’da tedavi gördüğü özel hastanede bu sabah hayatını kaybetti. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bursalı iş adamı Ömer Ziya Göktuğ'un vefatı nedeniyle yayınladığı taziye mesajında, "Basın dünyamızın önemli isimlerinden, Flash TV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ziya Göktuğ Beyefendinin vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi. 

Basın dünyamızın önemli isimlerinden, Flash TV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ziya Göktuğ Beyefendinin vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum.Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.
— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) January 19, 2022

Flash Tv’nin sahibi Ömer Ziya Göktuğ hayatını kaybetti
Basın dünyamızın önemli isimlerinden, Flash TV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ziya Göktuğ Beyefendinin vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum.Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) January 19, 2022

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı