Karamollaoğlu'ndan Marmaris yangınında ölen Şahin Akdemir için mesaj

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Marmaris'teki yangında gönüllü olarak yangın söndürme çalışmalarına katılan 25 yaşındaki Şahin Akdemir için mesaj yayınladı.

GÜNDEM 30.07.2021, 17:40
10
Karamollaoğlu'ndan Marmaris yangınında ölen Şahin Akdemir için mesaj
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Marmaris'teki yangında orman ekiplerine yardım ederken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin Akdemir için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Karamollaoğlu, mesajında şunları kaydetti:
25 yaşındaki Şahin Akdemir Marmaris'te çıkan orman yangınına gönüllü olarak katıldı. Yangına müdahale eden ekiplere kendi motoruyla su ve ayran taşıyan Akdemir’in sosyal medya hesabından dün yangın bölgesinden video paylaştığı görüntüde, “Su taşımaya devam. Yangıncılara su taşıyacağız yine. Allah hayırlarımızı kabul eylesin.” sözleri yürek yaktı.
Bölgeden ayrılmaya çalışırken kaza yapınca alevlerin arasında kalarak hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin Akdemir'in, Marmaris'te turizm sektöründe çalıştığı öğrenildi.
Akdemir'in bir ay önce de Görkem Hasdemir'in şehit olduğu Marmaris orman yangınında gönüllü olarak itfaiyecilere su taşıdığı öğrenildi.
“Kalbindeki merhamet adlı çınarın verdiği sorumluluk hissiyle yangın söndürme ekiplerine su taşırken vefat eden kardeşimiz Şahin Akdemir'e Allah'tan rahmet; ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı