Karamollaoğlu’ndan Millî Gazete’ye ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millî Gazete yayın kurulu ve yazarları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 10.04.2021, 04:35
18
Karamollaoğlu’ndan Millî Gazete’ye ziyaret
Türkiye ve dünya gündemine dair istişarelerin yapıldığı görüşmede Karamollaoğlu, Millî Gazete’nin önemine dikkat çekerek, gazetemizin daha geniş kitlelere ulaşmasının bir gereklilik olduğunu söyledi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millî Gazete’yi ziyaret ederek yöneticilerimiz, yayın kurulumuz ve yazarlarımızla bir araya geldi. Türkiye ve dünya gündemine dair fikir alışverişinde bulunulan toplantı, Millî Gazete tesislerinde gerçekleştirildi. Saadet lideri Karamollaoğlu’na, genel başkan yardımcıları Av. Bülent Kaya ve Yusuf Sunar ile İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı eşlik etti. Toplantıda gazetemiz yöneticileri, yayın kurulumuz ve yazarlarımız hazır bulundu. Millî Gazete’nin önemine dikkat çeken Karamollaoğlu, “Gazetemizin daha geniş kitlelere ulaşması için hep birlikte gayret etmeliyiz” dedi.

Toplantıya, Millî Gazete Genel Müdürü ve İmtiyaz Sahibi Ömer Yüksel Özek, Millî Gazete Yazı İşleri Müdürü Ercan Özcan, Yazı İşleri Müdür Yardımcısı Muhammet Altındal, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Adnan Öksüz, Haber Müdürü Dursun Ali Bulut, İnternet Sorumlusu Fatih Yedier, Ankara Temsilcisi Mustafa Yılmaz, editörler Burak Kıllıoğlu ve Gökçen Göksal, Reklam Koordinatörü Ertuğrul Köse, MİLSAN Genel Müdürü Cemil Pehlivan, Millî Gazete yazarları Necati Tuncer, Ekrem Şama, Siyami Akyel, Mustafa Kaya, İshak Koç ve Mustafa İşcan katıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı