Karamollaoğlu'ndan özel tavsiye: Bu kitabı mutlaka okuyun

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Tokat'ta basınla bir araya geldi. Saadet lideri burada yaptığı değerlendirmelerde dünya politikası ile ilgili bir kitap tavsiyesinde bulundu.

GÜNDEM 10.10.2021, 18:50
16
Karamollaoğlu'ndan özel tavsiye: Bu kitabı mutlaka okuyun
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu partisinin 7'nci Olağan İl Kongresi için Tokat'a geldi. Saadet lideri Tokat'ın yerel ve ulusal basınla bir kahvaltı programı gerçekleştirdi. Karamollaoğlu, burada küresel siyasette yaşanan gelişmelere değindi. 
işgalci Siyonizm'in hedefleri ve onların müttefikleri Evanjelistlerin iş birliği hakkında konuşan Karamollaoğlu, orada bulanan gazetecilere bir kitap tavsiyesinde bulundu.
Karamollaoğlu, Grace Halsell’in Türkçeye “Tanrıyı kıyamete zorlamak” adıyla çevrilmiş olan “Forcing God’s Hand isimli kitabının Türkçe baskısını okumalarını tavsiye ederek, “Bu kitap okunursa, Amerika’nın da İsrail’in de politikaları neyin üzerine, nasıl bir inanç sistemi üzerine inşa edilmiş, bu idrak edilir. Mutlaka bu kitabı okuyun” ifadelerini kullandı.
Evanjelizmin bir Hristiyan mezhebi ve tarikatının karışımı. Evanjelizm'in kendine has Hristiyanlıktan farklı olarak bir dini ritüeli ve mefkûresi bulunmakta. Evanjelizm'e göre İncil iki aşamadan oluşmakta; İlk aşama eski ahit (Tevrat),ikinci aşama ise yeni ahit(İncil)’ten oluşmaktadır. İnanış mitine göre ise kurtarıcı Mesih'in gelebilmesi için Kudüs’te Süleyman mabedinin tekrar inşa edilmesi ve Hazreti Süleyman’ın tahtına İsa’nın gelerek oturması gerekiyor. Bu aşamadan sonra ise Armagedon denilen savaş ile Evanjelist ve Yahudi olmayan isterse Hristiyan olsun herkes öldürülecek ve kıyamet kopacaktır.
Kitapta yer alan bilgilere göre ABD senatosu, Pentagon, Dış İlişkiler Konseyi gibi kurumları onlar yönetiyor. Yani Amerika’yı Amerikalılar değil Evsnjelistler ve Siyosinist Enternasyonel güçler yönetmektedir. Zira bu güçlerin en büyük amacı Büyük İsrail'i kurmak, dünyada Yahudi ve Evanjelist olmayan herkesi öldürmektir

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı