Karamollaoğlu'ndan trafik kazasında şehit olan polis Okçu için mesaj

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İzmir'in Karabağlar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu şehit olan polis memuru İbrahim Okçu için başsağlığı mesajı paylaştı.

GÜNDEM 04.08.2021, 11:10
13
Karamollaoğlu'ndan trafik kazasında şehit olan polis Okçu için mesaj
İzmir'in Karabağlar ilçesinde polis aracının otomobille çarpışması sonucu polis memuru İbrahim Okçu şehit oldu, 1'i polis 4 kişi yaralandı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şehit olan polis memuru için üzüntülerini paylaştı.
Sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaşan Karamollaoğlu, “İzmir'de ihbara giderken meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru İbrahim Okçu'ya Allah’tan rahmet, ailesine ve mesai arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyor; kazada yaralananlara da acil şifalar temenni ediyorum. Başımız sağ olsun.” ifadelerini kullandı. 
İzmir'de ihbara giderken meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru İbrahim Okçu'ya Allah’tan rahmet, ailesine ve mesai arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyor; kazada yaralananlara da acil şifalar temenni ediyorum.Başımız sağ olsun.
— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) August 4, 2021

İzmir'de ihbara giderken meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru İbrahim Okçu'ya Allah’tan rahmet, ailesine ve mesai arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyor; kazada yaralananlara da acil şifalar temenni ediyorum.Başımız sağ olsun. pushfn('ads'); — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) August 4, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı