Son Dakika

Kars eksi 22’yi gördü, heryer buz tuttu

Kars eksi 22’yi gördü, soğuk havanın etkili olduğu ilde adeta her yer buz tuttu. Vatandaşlar ise “baharın gelmesini beklerken, kışın en soğuk günlerinden birisini yaşıyoruz” diyerek havanın ne kadar s

GÜNDEM 25.02.2023, 10:00
1
Kars eksi 22’yi gördü, heryer buz tuttu
Kars’ta soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Termometrelerin eksi 22’yi gösterdiği Kars’ta soğuktan işyerlerinin kilitleri ve pencereleri dondu, soğuktan çatılarda buz sarkıtları oluştu. Vatandaşlar araçlarını soğuktan korumak için üzerine battaniye ve kilim örttü.

Soğuktan Kars’ta bir işyerinin camlarında buz kitlesi oluştu. İşyeri çalışanı buz tutan cam ve çerçeveleri adeta kazıyarak buzlarını temizledi. İşyerinin donan kapı kilidi ve camlarını havanın ne kadar soğuk olduğunu gözler önüne serdi.
“Kışın en soğuk günlerinden birisini yaşıyoruz”
Kars’ta soğuk havanın etkili olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Evet Kars’ta baharın gelmesini beklerken, sabaha eksi 22 derece soğuk ile uyandık. Kars donuyor adeta, kışın en zemheri, en soğuk günlerinden birisini yaşıyoruz Kars’ta” dedi.
Soğuk havadan dolayı il merkezinden geçen Kars Çayı’ndan çıkan buğular ise kameralara yansıdı.
Kars’ta Sibirya soğukları etkisini sürdürüyor. Bahar bekleyen ilde adeta her taraf dondu. Soğuktan cadde ve sokaklar ise boş kaldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı