Kartal Belediyesi ekipleri Manavgat’ta çalışmalarına başladı

Kartal Belediyesi, Antalya’nın Manavgat ilçesinde farklı noktalarda çıkan ve rüzgârın etkisiyle yayılan orman yangınları ile mücadele etmek için tüm ekipleri ile seferber oldu.

AİLE 31.07.2021, 18:30
14
Kartal Belediyesi ekipleri Manavgat’ta çalışmalarına başladı
7’si arama kurtarma, 3’ü sağlık personeli olmak üzere toplam 10 personel ve 3 araçla yangın söndürme, yayılmasını önleme ve soğutma çalışmalarına destek vermek amacı ile yola çıkan Kartal Beledyesi Sivil Savunma Uzmanlığı ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, yangın bölgesine ulaşarak görevlerine başladı.
Bölgeye sevk edilen Kartal Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bir yandan görevlilere destek verirken bir yandan da yangından etkilenen bölge halkının da yaralarını sarmaya çalışıyor.
Antalya Gazipaşa İtfaiye İstasyonu’nda İstanbul İtfaiyesi ekipleri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan Kartal Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı ekipleri, görev paylaşımı yaparken, Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İlkyardım personeli de yangından etkilenen itfaiye erlerine müdahalelerde bulunuyor.
Yangın söndürme ve soğutma işlemi esnasında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan itfaiye erlerine tıbbı müdahelede bulunan ekipler, gelen yardım taleplerine göre görev yerlerine hareket ediyor.
Bu arada Kartal Belediyesi devam eden yangınlara müdahalede daha etkin olmak ve su ihtiyacında aksaklık yaşanmaması için Antalya Alanya’da devam eden yangınla mücadeleye destek için 10 ve 7 ton kapasitesine sahip 2 adet Arazöz aracını bölgeye sevk etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı