Kavga sırasında sürücü düştü, otomobil duvara çarptı

Bursa'da, ara sokakta hareket halindeki otomobilde çıkan kavgada, yolcu konumundaki kişi araçtan inip diğer tarafa geçerek kapıyı açınca akrabası olan sürücü yola düştü.

ASAYİŞ 09.01.2023, 17:00
1
Kavga sırasında sürücü düştü, otomobil duvara çarptı
Olay, önceki gün saat 03.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Emek Adnan Menderes Mahallesi’nde meydana geldi. Hasırcı Sokak’tan, Hafize Sokak yönüne giden otomobilin sürücüsü ile yanındaki akrabası arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Araçtaki tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.
Bir süre sonra akrabası araçtan inip, diğer tarafa geçerek sürücü ile kavgayı sürdürdü. Bu sırada sürücü, kapısı açılan araçtan düştü. İki akraba yerde tekme- tokat kavgaya devam ederken, otomobil ise yaklaşık 20 metre sonra ilerledikten sonra bir evin duvarına çarparak durdu. Binanın doğal gaz borusu zarar görürken, sürücü kaçan akrabasının peşine düştü. Sürücü, bir süre sonra aracının yanına geri döndü. Yaşananlar, sokaktaki bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı.
Tarafların ve otomobilin çarptığı evin sahibinin şikayetçi olmadığını söyleyen Emek Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Naci Özbay, “İki akraba genç otomobilin içerisinde kavga ediyorlar. Hasırcı Sokak’ta bunlar dışarı çıkıyorlar, araba boşta kalıyor. Dışarıda kavga yaparken duvara vuruyor. Kazadan sonra o gencin ağabeyi geliyor, ‘Tamam ben zararınız neyse ödeyeceğim’ diyor. Ama iddiaya göre gençlerin aşırı alkollü olduğu söyleniyor. Olay bundan ibaret. Sadece evde ufak bir hasar oluştu. Onu da zaten telafi edeceklermiş. Mahallenin gençleri. Ev sahibi de şikayetçi olmayacakmış zararı karşılanacağı için” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı