Son Dakika

Kawhi ve George'a sahip Clippers'ın koçu Lue, şampiyonluk için iddialı

Los Angeles Clippers koçu Tyronn Lue, gelecek sezon hakkında konuşurken sağlıklı kalabildikleri takdirde şampiyonluk yarışında yer alacaklarından emin olduğunu belirtti.

SPOR 16.08.2022, 17:40
8
Kawhi ve George'a sahip Clippers'ın koçu Lue, şampiyonluk için iddialı
Geçtiğimiz sezon süper yıldız oyuncusu Kawhi Leonard’dan hiç, bir diğer süper yıldızı Paul George’tan ise kısıtlı sürelerde faydalanabilen Los Angeles Clippers, ortalama bir sene geçirmişti.
Fakat iki yıldızın da sağlığına kavuşması, tam kadro Los Angeles Clippers takımını çok daha iddialı hale getirdi.
Geçtiğimiz takas döneminde takıma Norman Powell ve Robert Covington gibi önemli rol oyuncularını da eklemeyi başaran Clippers, hem rotasyonu hem de yetenek tavanı çok güçlü bir şekilde 2022-23 sezonuna giriyor.
Takımın başarılı koçu Tyronn Lue da kadroya güveniyor. Lue, gelecek sezon şampiyonluk için ciddi aday olduklarını söyledi:
“Kadromuz en iyi oyuncularla dolu. Ligin en iyi takımlarından biriyiz. Eğer sağlıklı kalırsak şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacağız. Son birkaç sezonda bizim için en önemli konu sağlık oldu. Herkes iyileşti ve artık sağlıklı kalmayı umuyorum. Şampiyonluk seviyesindeki takımlarla rekabet edebilecek düzeydeyiz.”
Clippers’ın her şeye rağmen kanıtlayacak çok şeyi olduğu bir gerçek. Kawhi ve George geldiğinden beri takım, sakatlıkların da etkisiyle bir türlü beklentilere ulaşamadı.
Gelecek sezon Batı Konferansı’nda birçok güçlü takım mücadele edecek. Clippers, bu takımların arasında yıldızlarıyla sıyrılanlardan biri, beklenen performansı gösterebilecekler mi, hep beraber göreceğiz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı