Kayyum yönetimi THK'yı felce uğrattı! Derhal seçim yapılmalı

Kayyum yönetimine seslenen eski THK merkez denetleme kurulu başkanı Bayram Duman, kayyum yönetiminin THK'yı felce uğrattığını savunarak derhal seçiminin önünün açılmasını talep etti.

GÜNDEM 18.07.2022, 22:25
2
Kayyum yönetimi THK'yı felce uğrattı! Derhal seçim yapılmalı
THK'nın şimdiki kayyum heyeti hakkında açıklama yayınlayan THK merkez denetleme kurulu başkanı Bayram Duman, kayyum yönetiminin THK'yı felce uğratığını savunarak, "Sizler THK’ya kanun gereği mahkeme tarafından belirli süreliğine ‘mevcudu korumak ve işleyişi sağlamak’ adına atandınız. Görevinizin temelini, kamu kurumlarının THK’yı felce uğratacak tasarruflarını engellemek oluşturmalıydı. Çünkü sizler hem kamuda görevlisiniz hem de kayyum olarak THK’da kamu görevi yürütüyorsunuz. Açıklamanızdan da anlaşıldığı gibi kayyumluk görevinizi aksatmış ve SGK’nın Kurum hesaplarına blokaj koymasına sebebiyet vermişsiniz" açıklamalarında bulundu. 
THK merkez denetleme kurulu başkanı Bayram Duman sözlerini, "Bu durumda artık bu görevi sürdüremeyeceğiniz aşikardır. Lütfen hiç vakit geçirmeden istifa ediniz ve THK Büyük Genel Kurulunun Olağanüstü toplanıp seçim yapmasının önünü açın. Milletimizin güzide kurumu THK, sizlerin başaramadığı kendi süreçlerindeki problemleri kamu menfaatine çözüp sürdürülebilirliği sağlayacak yönetim kadrolarına sahiptir." ifadeleri ile sonlandırdı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı