Kemal Hayırlıoğlu ahirete uğurlandı

Saadet Partisi Zeytinburnu Eski İlçe Başkanı ve İstanbul Eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Kemal Hayırlıoğlu Rahmet-i Rahman’a kavuştu.

AİLE 13.07.2021, 04:35
44
Kemal Hayırlıoğlu ahirete uğurlandı
Merhum Kemal Hayırlıoğlu Zeytinburnu Taş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kozlu’da bulunan aile mezarlığına defnedildi.
Milli Görüş hareketi mensuplarından olan değerli dava adamı Yahya Kemal Hayırlıoğlu geçirdiği beyin kanamasının ardından ebediyete intikal etti. 59 yaşında Rahmet-i Rahman’a kavuşan Hayırlıoğlu’nun cenaze namazı dün ikindi namazını müteakiben Zeytinburnu Taş Camii’nde kılındı. Kozlu’da bulunan aile mezarlığına defnedilen Kemal Hayırlıoğlu, Saadet Partisi’nde ilçe başkanlığı ve il yönetim kurulu üyeliği gibi görevlerde bulunmuştu.

Merhum Kemal Hayırlıoğlu için düzenlenen cenaze namazına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Saadet Partisi GİK Üyesi Dr. Abdullah Sevim, Muzaffer Serenli’nin yanı sıra Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu, Saadet Partisi İstanbul İlçe Başkanları, MİLKO Temsilcileri ve birçok Milli Görüşcü katıldı.
Milli Gazete ailesi olarak merhum Yahya Kemal Hayırlıoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabrı cemil niyaz ederiz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı