Son Dakika

Kemal Kılıçdaroğlu: Tarımı ve çiftçiyi bitirmeye yeminli Erdoğan var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hububat ve bakliyat alanında sıfırladığı gümrük vergilerine tepki gösterdi.

SİYASET 08.09.2021, 15:35
9
Kemal Kılıçdaroğlu: Tarımı ve çiftçiyi bitirmeye yeminli Erdoğan var
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla  buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, mercimek, nohut ithalatında 31 Aralık 2021 tarihine kadar gümrük vergisi sıfırlanmasına tepki gösterdi.
Kemal Kılıçdaroğlu, “Saray, hububat ve bakliyat ithalatında gümrük vergilerini sıfırladı. Can çekişen tarımımızı ve çiftçimizi bitirmeye yeminli bir Erdoğan var!” dedi.
Sosyal medya platformu Twitter üzerinden açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:
“Saray, hububat ve bakliyat ithalatında gümrük vergilerini sıfırladı. Can çekişen tarımımızı ve çiftçimizi bitirmeye yeminli bir Erdoğan var! Bakın bu konu şimdi çok ilginizi çekmeyecek belki ama ileride çocuklarımızın en önemli konusu toprağımız, suyumuz, enerjimiz, çiftçimiz olacak. İklim ve tarım en öncelikli reform konularımız arasında. Evlatlarımıza ithal ürün cenneti; bereketsiz, çorak bir Türkiye bırakmayacağız.”
Bakın bu konu şimdi çok ilginizi çekmeyecek belki ama ileride çocuklarımızın en önemli konusu toprağımız, suyumuz, enerjimiz, çiftçimiz olacak. İklim ve tarım en öncelikli reform konularımız arasında. Evlatlarımıza ithal ürün cenneti; bereketsiz, çorak bir Türkiye bırakmayacağız.
— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) September 8, 2021

Bakın bu konu şimdi çok ilginizi çekmeyecek belki ama ileride çocuklarımızın en önemli konusu toprağımız, suyumuz, enerjimiz, çiftçimiz olacak. İklim ve tarım en öncelikli reform konularımız arasında. Evlatlarımıza ithal ürün cenneti; bereketsiz, çorak bir Türkiye bırakmayacağız. — Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) September 8, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı