Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Akşener açıklaması: En ufak bir şüphem yok

Kemal Kılıçdaroğlu, ittifak ortağı Meral Akşener'in açıklamaları ile ilgili "Söyleme şekli değişik olabilir. En ufak bir şüphem yok." dedi.

GÜNDEM 26.09.2021, 12:40
14
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Akşener açıklaması: En ufak bir şüphem yok
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ittifak ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamaları ile ilgili konuştu.
"Elbette her partinin genel başkanının farklı değerlendirmeleri olacaktır." diyen Kılıçdaroğlu, "Ama hedef odaklı beraberlik sonuç alacak. Bundan en ufak bir şüphem yok. Bunu söyleme şekli değişik olabilir. Ben, “Dostlarımızla geleceğiz” diyorum; Meral Hanım, “13. cumhurbaşkanı Millet İttifakı’nın adayı olacak” diyor." dedi.
Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre ülke yönetiminin geldiği noktayı 'çoklu organ yetmezliği' olarak nitelendiren Kılıçdaroğlu, "Aslında Saray’daki de biliyor. Etrafındaki beslemeler ellerindeki gücü, imkânları kaybetmemek için bu gerçeği kendisine söylemiyorlar. Hatta tam tersini söylüyorlar. Bu iktidarın alternatifi oluşmuştur. Bunu Saray’daki de görüyor. Bütün amacı oluşmuş olan yeni iktidar seçeneğini ortadan kaldırmak. Devletin, devlet kurumlarının imkânlarını da bunun için kullanmaktan çekinmiyorlar" yorumunda bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı