Son Dakika

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kübra Par'a tepki: Gazeteciliğini tam yapmalı!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında, gazeteci Kübra Par'ı eleştirdi.

GÜNDEM 24.05.2023, 09:50
9
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kübra Par'a tepki: Gazeteciliğini tam yapmalı!
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam HaberTürk'te soruları yanıtladı.  Kılıçdaroğlu, gün içerisinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un konuk eden Kübra Par'a basın sözcüsü yoluyla mesaj gönderdiğini belirterek, Par'ın cevap mesajının yalnızca ilk bölümünü okuduğunu ancak ikinci bölümünü okumadığını söyledi.

Murat Kurum'u konuk eden Kübra Par, yayın esnasında terör örgütleri ve montaj video konusunda Kılıçdaroğlu'nun yanıtını okudu. Par, "Kemal Kılıçdaroğlu 6 Şubat 2018'de '50 sefer söyledim bir daha söylüyorum, meydanlarda söyledim, televizyonlarda söyledim, gazetelerde, her yerde söyledim PKK terör örgütüdür.' Bu açıklamayı göndermişler" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu ise, yanıtın ikinci kısmını Kübra Par'ın okumadığını dile getirdi. 
Par'ı eleştiren Kılıçdaroğlu, "Buradan gönderdiğimiz bir yanıtta ikinci bölümünü, ikinci cümleyi okumadı, neden okumadı? Okuması lazımdı. Gazeteci, gazeteciliği tam yapmalı. Eğer bir yanıt gönderiyorsa, yanıtın bir bölümünü okuyup, iktidarı rahatsız edecek diğer bölümünü okumuyorsa doğru değil. Kübra Hanım'a söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı