Kemal Kuruçay neden öldü? Cenazesi ne zaman? İşte ölüm nedeni...

Yüzlerce dizi ve filmlerde oyunculuk yapan Kemal Kuruçay bugün sette çalıştığı sırada hayatını kaybetti. Usta oyuncu Kemal Kuruçay neden öldü? Cenazesi ne zaman merak ediliyor. İşte ölüm nedeni...

GÜNDEM 23.10.2021, 00:25
25
Kemal Kuruçay neden öldü? Cenazesi ne zaman? İşte ölüm nedeni...
Ekranların sevilen oyuncularından Kemal Kuruçay hayatını kaybetti. 59 yaşındaki Kemal Kuruçay neden öldü? Cenazesi ne zaman? diye merak ediliyor. Birçok dizi ve filmde oynayan Kemal Kuruçay son olarak TRT’nin Seksenler dizisinde “Seyfi” karakterini canlandırıyordu. İşte Kemal Kuruçay’ın ölüm nedeni…
Kemal Kuruçay, 10 Haziran 1962 tarihinde Ankara’da doğdu. Kendine has üslubuyla oyunculuk hayatını devam ettiren Kemal Kuruçay birçok dizi ve sinema filmi projelerinde başarılı oyunculuklar sergiledi.
Kemal Kuruçay, 22 Ekim 2021 tarihinde akşam saatlerinde Seksekler dizisinin Kocaeli Darıca ilçesinde dizi setinde bir anda rahatsızlandı. Çekimde fenalaşarak yere yığılan sanatçıya ilk müdahale sette yapıldı ama 112 sağlık ekibinin müdahale ettiği Kemal Kuruçay özel hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.
Kemal Kuruçay neden öldü veya ölüm nedeni merak edildi. 59 yaşındaki sanatçının kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Kemal Kuruçay’ın ölümü başta ailesi ve dizi setini üzüntüye boğdu.
Bugün setten kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Kemal Kuruçay’ın cenazesi çocukları tarafından alındı. Kuruçay’ın cenazesi yarın Ankara’da toprağa vereceği öğrenildi.
Kemal Kuruçay’ın ölümü sonrası tiyatro dünyasından yüzlerce dostu sanatçı için taziyelerini ve üzüntüleri paylaştı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da sosyal medya platformu Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Tiyatro ve sinemamızın sevilen ismi Kemal Kuruçay'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” denildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı