Kenan Karaman: Beşiktaş’ın beni istemesi gurur verici!

Kenan Karaman, Beşiktaş’a transfer süreci ve Sergen Yalçın’ın rolü ile yabancı sınırı gibi birçok konuda açıklamalarda bulundu.

SPOR 16.07.2021, 21:05
18
Kenan Karaman: Beşiktaş’ın beni istemesi gurur verici!
Beşiktaş’ın yeni transfer Kenan Karaman, takımının bugün gerçekleştireceği ikinci antrenmanı öncesinde basın mensuplarına konuştu.

Kenan Karaman, “Öncelikle, kendi ülkemde olmak çok güzel. Ben Almanya'da doğup büyüdüm, futbol hayatıma orada başladım. Beşiktaş'a çok gelmek istiyordum. Beşiktaş'ın ilgisi Euro 2020'den de önceydi. 6 aydır görüşüyoruz. Israrla beni transfer etmek istediler. Bu benim için çok gurur verici.” ifadeleri ile transfer sürecine değindi.

Adı Süper Lig kulüpleriyle sık sık anılan başarılı savunmacı ile ilgili ise Kenan, “Kaan Ayhan benim çok yakın arkadaşım. Kendisi şu an İtalya'da. O da bir gün Türkiye'de oynamak ister diye düşünüyorum. Ama geleceği hakkında kendisinin karar vermesi gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Milli santrfor, “Ben gelmeden önce Beşiktaş'ın maçlarını takip ediyordum. Sergen Yalçın'ın, oyuncuların üzerinde çok büyük emeği var. Hemen hemen bütün oyuncularından verim aldı. Hemen hemen bütün oyuncuları geliştirdi. Sergen Hoca, beni burada çok iyi karşıladı. Ben kendisini küçüklüğümden beri takip ederim. Önce futbolculuğu, şimdi de hocalığı. Çok başarılı buluyorum kendisini.” diyerek de yeni teknik direktörü Sergen Yalçın’a övgülerde bulundu.

“Milli Takım'da da hemen hemen bütün pozisyonlarda oynadım. Kanatlarda da oynayabilirim ama ben kendimi en rahat santrafor mevkisinde görüyorum. %100 performansımı orada verebiliyorum. Milli Takım'da iki senedir iyi performans gösterdiğimi düşünüyorum. Euro 2020 tabi hepimiz için üzücü oldu. Ama biz daha fazla çalışıp hatalarımızdan ders almak istiyoruz.” sözlerini de dile getiren Kenan Karaman, gerek görev alabildiği mevkiiler; gerekse A Milli Takım’ın EURO 2020 performansına değindi.

Yürürlükte olan yabancı kuralı ilgili de konuşan milli oyuncu, “Yabancı oyuncu sınırlaması benim için tabii ki avantaj. Ama rekabetin her zaman üst düzey olması gerekiyor. Tabii ki bu kuralın kalkması Türk futbolu için daha iyi olur ama benim burada yapabileceğim bir şey yok.” dedi.

Kenan Karaman, “Beşiktaş taraftarını sabırsızlıkla bekliyorum. Tutkulu ve coşkulu bir taraftarı var. Pandemi de yavaş yavaş etkilerini yitiriyor. Umarım bu sene taraftarla kavuşuruz.” açıklamaları ile de siyah-beyazlı taraftarlara ilişkin görüşlerini aktardı

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı