Kerem Aktürkoğlu Avrupa radarında: Çok sayıda kulüp kanca attı

Galatasaray'ın sözleşme uzatmak istediği Kerem Aktürkoğlu'na Fransız devi Lyon kanca attı.

SPOR 20.10.2021, 13:10
3
Kerem Aktürkoğlu Avrupa radarında: Çok sayıda kulüp kanca attı
Galatasaray haberi... Bu sezon Galatasaray'da en çok forma giyen futbolculardan Kerem Aktürkoğlu artık A Milli Takım'ın da gözdesi haline geldi.
Alman kulüplerince de takip edilen Kerem, Fransa'nın önde gelen takımlarından Lyon'un da radarına takıldı.
Sabah'ta yer alan habere göre ocak ayında Galatasaray'a teklif yapmasına kesin gözüyle bakılan Lyon'un Kerem'den bir isteği olduğu ortaya çıktı. 23 yaşındaki kanat oyuncusu için 8 milyon Euro bonservis ödemeye hazır olan Fransız kulübü, Kerem'in sözleşmesine koyulacak olası 15 milyon Euro ve üzeri serbest kalma maddesinden çekiniyor.
Haberde ayrıca "Galatasaray yönetimi ise görüşmelere başladığı ve ücretini 900 bin TL'den 7 milyon TL'ye çıkarmayı planladığı Kerem'in sözleşmesine Cicaldau'da olduğu gibi serbest kalma maddesi koymak istiyor. Devre arasından Lyon'un resmi teklif yapacağı Kerem Aktürkoğlu henüz son kararını vermedi. Fransızlar, bu sezon Galatasaray'da 3 gol-3 asistle oynayan ve milli formayla Norveç'i boş geçmeyen Kerem'de ısrarcı" denildi.

Galatasaray arasında görüşmeler sürerken, 23 yaşındaki kanat oyuncusunun menajeri Erkan Söğüt temaslarını yürütüyor. Söğüt aynı zamanda Fenerbahçeli Mesut Özil'in de menajerliğini yapıyor. (Sabah)

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı