KHK Platformu’ndan Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı’na ziyaret

Hatay KHK’lılar Platformu’ndan Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirildi.

GÜNDEM 24.08.2022, 06:20
2
KHK Platformu’ndan Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı’na ziyaret
Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe’nin makamında gerçekleşen ziyarette Saadet Partisi Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak ve Saadet Partisi Hatay İl Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. KHK Platformu üyelerinin yaşadığı problemleri ve taleplerinin konuşulduğu ziyarette Mustafa Eğe, yaşanan mağduriyete ilişkin açıklamalarda bulundu.
Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı, Hatay KHK’lılar Platformu’nu kendi evinde misafir etti. Yapılan ziyaret yerel basın mensupları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Ege’nin makamında gerçekleşen ziyarette Saadet Partisi Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak ve Saadet Partisi Hatay İl Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. Ziyarette KHK’lıların yaşadığı mağduriyetleri dinleyen Saadet Partisi Heyeti, Millî Görüş iktidarında adaletsizliklere karşı kararlı mücadele edileceğinin mesajını verdi.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, KHK’lı vatandaşların yaşamış olduğu mağduriyetin bir an önce giderilmesi gerektiğinin altını çizerek,“Yapılan haksızlıklar, mağduriyetler var. Bu arkadaşlarımız adalet istiyor. Hak teslimiyeti noktasında adaletsizliğe uğrayanların hakkının temini için mağduriyetlere son vermeye ve bu adaletsizliklere dur deme noktasında mücadele etmeye devam edeceğiz. Her konuda olduğu gibi bu konuda da kararlılığımız aşikârdır. Yaşanan mağduriyetler giderilmelidir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı