Kılıçdaroğlu alınmamıştı! Tanju Özcan TÜİK Başkanı görüşmesini anlattı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dün TÜİK'in açıkladığı enflasyon verileri sonrası bilgi almak için gittiği TÜİK merkezine alınmadı. CHP'li Tanju Özcan TÜİK Başkanı ile görüşmesini anlattı.

EKONOMİ 04.12.2021, 13:55
9
Kılıçdaroğlu alınmamıştı! Tanju Özcan TÜİK Başkanı görüşmesini anlattı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), dün kasım ayı enflasyon verilerini açıkladı. Beklentilerin üstüne çıkan enflasyon rakamı sonrası TÜİK’ten bilgi almak isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beraberindeki heyete kapılarını açmadı. CHP’li Belediye Başkanı Tanju Özcan da TÜİK Başkanı Sait Erdal Dinçer ile görüştüğünü belirtti.

İki hafta önce açıklamadığı bir sebepten dolayı TÜİK Başkanı Sait Erdal Dinçer ile görüştüğünü belirten CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya platformu Twitter hesabından o görüşmenin detayını şöyle anlattı:

Tanju Özcan’ın ifadelerine ilişkin TÜİK Başkanı Dinçer’in henüz bir açıklaması olmadı.
“2 hafta önce TÜİK başkanını Bolu ile ile ilgili bir konu için ziyaret etmiştim. O ziyarette kendisi bana ‘genel merkez yetkililerinin kendisini hiç ziyaret etmemesinden yakınmış hatta davet ederlerse genel merkeze gelirim’ demişti. Bu sözlerden sonra bugün sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan bu saygısızlığı kamuoyunun bilmesini istiyorum.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı