Kılıçdaroğlu, Bahçeli’yi ‘ters köşe’ yaptı! DNA önerisi patladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de polisevine düzenlenen terör saldırısı üzerinden kendisine yüklenen Devlet Bahçeli'nin DNA sözlerine cevap verdi.

GÜNDEM 04.10.2022, 15:45
1
Kılıçdaroğlu, Bahçeli’yi ‘ters köşe’ yaptı! DNA önerisi patladı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeni yasama yılının ilk grup toplantısını TBMM’de yaptı.
Bugün partisinin grup toplantısında Mersin’deki Tece Polisevi’ne yönelik terör saldırısı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Devlet Bahçeli, “Sayın Kılıçdaroğlu sen kimin yanındasın? Kimin yolundasın? Haber kaynakların nerede ve kimlerdir? PKK'nın telkin ve tesirine kapılmak taşıdığın sorumlulukla hiç bağdaşmıyor. DNA testi isterken hiç mi utanmadın? Hiç mi gocunmadın? Bu kadar istekliysen sana tavsiyem şudur; kendi DNA testini yaptırırsan ölen teröristin test sonuçlarını da görmüş ve anlamış olursun.” demişti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında Bahçeli’ye DNA cevabı verdi. Kılıçdaroğlu, “Güzel bir öneri ama bir şartım var. Beraber DNA testi yapacağız, kimin ne olduğu çıksın ortaya.” ifadelerini kullandı.Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Sayın Bahçeli bugün demiş ki, 'Ey Kılıçdaroğlu DNA testi yap' diye. Vallahi güzel bir öneri ama bir şartım var, beraber DNA testi yaptıracağız. Kimin ne olduğu çıksın ortaya. Beraber gideceğiz, aynı laboratuvara gideceğiz birlikte DNA testi yaptıracağız. Ama ona bir ipucu daha vereceğim. Benim kim olduğumu öğrenmek istiyorsan Konya'nın Akşehir'ine gideceksin. Seyit Mahmûd-ı Hayrânî türbesinde bir fatiha okuyacaksın. İstanbul müftülüğüne gideceksin kuyud-ı kadime arşivi var, o arşive bakacaksın. Benim kim olduğumu öğreneceksin. DNA testi yapmaktan asla vazgeçmem, kim olduğumu biliyorum. Herkesin kimliği nasıl şerefiyse, benim kimliğim de benim şerefimdir.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı