Kılıçdaroğlu bu sefer İngiltere ve Almanya yolcusu

ABD’ye gitmesi tartışmalara sebep olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kasım ayında yeni seyahatlere çıkacağı belirtiliyor.

SİYASET 22.10.2022, 09:25
14
Kılıçdaroğlu bu sefer İngiltere ve Almanya yolcusu
Seçime kısa bir süre kala siyasi partiler, seçim çalışmalarını artırmaya başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il ziyaretlerine devam ederken, son gerçekleştirdiği ABD ziyareti tartışmalara sebep olmuştu. Kılıçdaroğlu’nun “Kasım ayını bekleyin” açıklamasının ardından parti kurmayları, çalışmalarını artırdı. Kasım ayı içerisinde Kılıçdaroğlu’nun seçim temposunu artıracağı ve yeni çalışmalarını kamuoyuyla paylaşacağı belirtiliyor.
Kılıçdaroğlu’nun, Kasım ayı içerisinde eylem planlarını ve seçime dönük vaatlerini açıklayacağı belirtiliyor. Özellikle ekonomide yaşanan krizin ardından Kılıçdaroğlu’nun Kasım ayı içerisinde ekonomiye yönelik çalışmalara daha fazla ağırlık vereceği kaydediliyor. Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretinin ardından Almanya ve İngiltere’ye de Kasım ayı içerisinde bir ziyarette bulunacağı konuşuluyor. Almanya ve İngiltere temaslarında Kılıçdaroğlu’nun Türk bilim adamlarını ve teknoloji merkezlerini ziyaret edeceği ifade ediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı