Kılıçdaroğlu: Erdoğan seçimden kaçsa da biz kovalamaya devam edeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜİK'in işsizlik rakamlarını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, “Erdoğan seçimden kaçsa da biz kovalamaya devam edeceğiz.” dedi.

SİYASET 10.06.2021, 17:30
7
Kılıçdaroğlu: Erdoğan seçimden kaçsa da biz kovalamaya devam edeceğiz
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye İstatistik Kurumu’nun işsizlik rakamlarını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, “İşsizlik rekor kırıyor, en başta da gençler var. Allah aşkına nereye kadar sabredeceğiz? Erdoğan seçimden kaçsa da biz kovalamaya devam edeceğiz.” dedi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: “Sevgili anne babalar, size seslendim geçen gece. “Önce çocuklarınızı işsiz bırakırlar, sonra da yozlaştırırlar” dedim. İşsizlik rekor kırıyor, en başta da gençler var. Allah aşkına nereye kadar sabredeceğiz? Erdoğan seçimden kaçsa da biz kovalamaya devam edeceğiz.”
Sevgili anne babalar, size seslendim geçen gece. “Önce çocuklarınızı işsiz bırakırlar, sonra da yozlaştırırlar” dedim. İşsizlik rekor kırıyor, en başta da gençler var. Allah aşkına nereye kadar sabredeceğiz? Erdoğan seçimden kaçsa da biz kovalamaya devam edeceğiz. #HemenSeçim pic.twitter.com/f13e6jr2vI

Sevgili anne babalar, size seslendim geçen gece. “Önce çocuklarınızı işsiz bırakırlar, sonra da yozlaştırırlar” dedim. İşsizlik rekor kırıyor, en başta da gençler var. Allah aşkına nereye kadar sabredeceğiz? Erdoğan seçimden kaçsa da biz kovalamaya devam edeceğiz. #HemenSeçim pic.twitter.com/f13e6jr2vI pushfn('ads'); — Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) June 10, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı