Kılıçdaroğlu 'Hadi yürü yürü' tepkisi hakkında ilk defa konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV’de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında Çorum ziyareti sırasındaki yaşananlara dair değerlendirmede bulundu.

GÜNDEM 01.09.2021, 11:35
5
Kılıçdaroğlu 'Hadi yürü yürü' tepkisi hakkında ilk defa konuştu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV’de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında Çorum'a ziyaret yaptığı esnada AKP'li olduğu ileri sürülen bir kadının 'Hadi yürü yürü' diye çıkması konusunda ilk defa konuştu.
Yaşanan istenemeyen görüntüler hakkında açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, Çorum'daki olay için şu sözleri kullandı:
"Çorum'un çok güzel bir çarşısı var. Orayı geziyoruz. Her görüşten insan var tabii. Baktım orada bir kadın, çocuk arabasıyla duruyor. Hanımefendi tepki gösterdi. Biz de tabii ayrıldık. Kabahat bu kadın da değil. O kadını bu pozisyona taşıyan siyaset anlayışında. Bu kadın beni tanımaz. Beni sevmeyebilir ama böyle bir tepkiyi ortaya koyan siyasi atmosferin sorumlusudur, o kadın değil.
O kadın yanlış, hata yaptı hiç önemli değil. Anlayışla karşılarız, cumhurbaşkanı, başbakan, bakan, milletvekili olsanız da gelen tepkileri makul karşılamak zorundayız. 
Hangi gerekçe ile tepki gösterdiğini ben öğrenmek isterdim. Belki haklıydı, biz de ona göre hatamızı düzeltmek isterdik.
Kadın kabul ederse ben evine de giderim niçin böyle tepki gösterdi diye. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı