Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesi sona erdi: Adaylıktan çekileceğim demedim

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir diğer aday Muharrem İnce’nin merakla beklenen görüşmesi sona erdi. İki lider, görüşme sonrası açıklamada bulundu.

GÜNDEM 29.03.2023, 18:20
Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesi sona erdi: Adaylıktan çekileceğim demedim
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, görüşmenin ardından açıklama yaptı. Görüşme, Memleket Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşti. Saat 17.00'da başlayan görüşmede Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve Özgür Özel eşlik etti. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve bir diğer aday Muharrem İnce görüşmesi sonrası iki lider kameralar karşısında açıklamalarda bulundu.
Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz. En büyük arzularımızdan biri bu. Yaşadığımız sorunlar bireysel sorunların ötesinde Türkiye'nin sorunları. Bizi kabul ettiği için tekrar Sayın Genel Başkan'a teşekkür ederim.
Muharrem İnce ise şunları söyledi: 
Bizler Memleket Partisi olarak ittifaklar olmalıdır fakat ittifaklar menfaat ittifakları olmamalıdır. İlke ittifakları olmalıdır. İlkelerimiz çok nettir. Atatürk'ü tartıştırmayız. Teröre karşı mesafeliyiz. Aklınıza kim geliyorsa. Kadın hakları konusunda çok kararlıyız. Asla geri adım atmayız. İlkeler etrafında bu memleketi ayağa kaldırabiliriz. 
Kılıçdaroğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Ayağınıza sağlık. Hoş geldiniz, güle güle.
(Adaylıktan çekilecek misiniz?) Adaylıktan çekileceğim demedim.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı