Kılıçdaroğlu'ndan kırgınlık yanıtı: Farklı düşündü diye masa dağılmaz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, altılı masa ile ilgili sorulara yanıt vererek, "Farklı düşündü diye masa dağılmaz, Akşener ile kırgınlık yok." dedi.

GÜNDEM 29.12.2022, 15:50 29.12.2022, 18:54
7
Kılıçdaroğlu'ndan kırgınlık yanıtı: Farklı düşündü diye masa dağılmaz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu burada Akşener ve altılı masa ile ilgili sorulara yanıt vererek "Farklı düşündü diye masa dağılmaz, Akşener ile kırgınlık yok." dedi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde partiyi takip eden muhabirler, internet gazeteleri ve sitelerinin yöneticileriyle bir araya geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile arasında kriz olduğuna ilişkin haber ve değerlendirmeleri “asparagas” olarak niteleyen Kılıçdaroğlu, Altılı Masa’nın yoluna devam edeceğini belirterek, “Altı lidere lütfen güvenin, şöyle oldu, böyle oldu, kavga ettiler; bunların hepsi hikaye” diye konuştu.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Akşener ile İmamoğlu'nun Saraçhane'de bir araya gelmesi sonrası Akşener'e yönelik eleştiriler ve altılı masanın geleceğiyle ilgili yöneltilen soruya "Farklı düşündü diye masa dağılmaz, Akşener ile kırgınlık yok" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı