Kılıçdaroğlu saldırıya uğrayan İYİ Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, silahlı saldırıya uğrayan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Akşener, Kılıçdaroğlu'na "Cumhurbaşkanım" diye hitap etti.

GÜNDEM 31.03.2023, 21:10
Kılıçdaroğlu saldırıya uğrayan İYİ Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na yapılan silahlı saldırı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. İstanbul Bahçelievler'deki İYİ Parti İl Başkanlığı binasına gelen Kılıçdaroğlu'na, Akşener tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.
Saldırının ardından Akşener ve Kılıçdaroğlu arasında telefonda gerçekleşen görüşmenin ardından gerçekleşen bu ziyarette, Akşener'in Kılıçdaroğlu'na "Cumhurbaşkanım" diye hitap etmesi dikkat çekti.
Ziyaret sonrası Kılıçdaroğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve parti yetkilileriyle görüşerek yaşanan olayla ilgili bilgi aldı. Ziyaret sonrası açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Bu tür olayların yaşanmaması için ülkemizde barışın, huzurun ve kardeşliğin hakim olması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Bu nedenle bizler de her zaman demokratik değerlerimizi korumak, toplumsal barışa katkı sağlamak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Kılıçdaroğlu'nun ziyareti, siyasetin ne kadar saygıdeğer olduğunu gösteriyor. Bu tür olaylar bize siyasetin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. İkinci turda hep birlikte seçimi kazanacağız" dedi.
Öte yandan, saldırıyı gerçekleştiren kişinin yakalanması için polis çalışmalarını sürdürürken, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasında da güvenlik önlemleri artırıldı. Saldırı sonrası yapılan incelemede, binaya 9 adet kurşun isabet ettiği ve olayın bir kez daha gösterdiği gibi siyasette şiddetin asla kabul edilemez olduğu vurgulandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı