Kılıçdaroğlu: Şehadet kurumuna dahi ihanet edilmiştir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEAŞ terör örgütünün şehit ettiği askerlerden Fethi Şahin’in ailesine yaptığı ziyaretin ardından sosyal medyada hesabından açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 26.09.2022, 14:15 26.09.2022, 15:00
2
Kılıçdaroğlu: Şehadet kurumuna dahi ihanet edilmiştir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEAŞ terör örgütünün şehit ettiği askerlerden Fethi Şahin’in ailesine yaptığı ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, “IŞİD canileri Mehmetçiklerimiz Sefter Taş ve  Fethi Şahin'i şehit etti. Bugün Fethi Şahin’in ailesini ziyaret ettim. Bu olaya devlet suspus olmuştur. Peygamber Ocağı dediğimiz ordumuz suspus olmuştur. Erdoğan eleştirilmesin diye, şehadet kurumuna dahi ihanet edilmiştir” dedi.Kılıçdaroğlu’nun paylaşımları şöyle:
“IŞİD canileri Mehmetçiklerimiz Sefter Taş ve  Fethi Şahin'i şehit etti. Bugün Fethi Şahin’in ailesini ziyaret ettim. Bu olaya devlet suspus olmuştur. Peygamber Ocağı dediğimiz ordumuz suspus olmuştur. Erdoğan eleştirilmesin diye, şehadet kurumuna dahi ihanet edilmiştir.
Yandaş medya kuruluşları, Fethi Şahin'in IŞİD'e katıldığını bile yazmıştır. Şehit üzerinden pis algılar yapmışlardır. Saraydan her şey beklerim, onların paraları var, başka hiçbir şeyleri yok. Ama 1000 yıllık geleneği olan ordumuzdan açıkçası beklemezdim bunları.
Mehmetçiğimizi unutulmaya terk ettiler. Siyaseti her kuruma sokarsan, sonuç da tabi ki bu olur. Bu konuyla ilgili fikrim çok nettir, Allah nasip eder de iktidara gelirsek, iki aile ile de helalleşeceğiz.
Önce orada olanları netliğe kavuşturacağız. Kurulan ilişkiler ve bunun nasıl sonuçlar doğurduğunu TBMM’de kuracağımız komisyonda ortaya çıkaracağız, sonra buna sebep olanlar bedelini ödeyecek.
En nihayetinde de devlet şehitlerimizin aileleriyle helalleşecek. Bir hedefim daha var, şehitlerimizin naaşlarını da bulup, topraklarımıza geri getirmek. Umarım o da nasip olur.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı