Kılıçdaroğlu, teşkilata seslendi: Birbirini yiyen örgüt istemiyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te partisinin toplantısında "Sürekli birbirleriyle kavga eden birbirlerini yiyen bir örgüt istemiyorum, kim kavga ederse kapının önüne koyacağım.” dedi.

SİYASET 19.06.2021, 11:35
3
Kılıçdaroğlu, teşkilata seslendi: Birbirini yiyen örgüt istemiyorum
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te özeleştiride bulundu. Kılıçdaorğlu, CHP Belediye Başkanları Çalıştayı'nda yaptığı konuşmada, “Biraz da özeleştiri yapalım” diyerek, “Neden Gaziantep'in nüfusu artıyor da bizim milletvekili sayımız artmıyor? Kabahat kimde? Anteplilerde mi biz de mi? Haşa! Anteplilerde böyle bir kabahat yok, kabahat bizde.” dedi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu “Gazianteplilere sözüm var, ben sürekli birbirleriyle kavga eden birbirlerini yiyen bir örgüt istemiyorum, kim kavga ederse kapının önüne koyacağım.” açıklamasında bulundu.
Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:
Ben sürekli birbirileriyle kavga eden birbirlerini yiyen bir örgüt istemiyorum. Kim kavga ederse kapının önüne koyacağım, kimse kusura bakmasın eğer çaba harcayacaksanız Antep orada. Gün hizmet günüdür, gün çalışma günüdür.”
“Değerli arkadaşlarım biraz da özeleştiri yapalım. Gaziantep'teyiz doğru. Milli Kurtuluş Destanlarının yazıldığı yerlerden birindeyiz. Güzel şeyler yapıyoruz. Peki, neden Gaziantep'in nüfusu artıyor da bizim milletvekili sayımız artmıyor, kabahat kimde Anteplilerde mi biz de mi. Antepliler'de böyle bir kabahat yok, kabahat bizde. Eksiklik varsa bizde, yanlışlık varsa bizde. Ama bu tabloyu değiştireceğim. Halka hizmeti hakka hizmet gibi yapacağız bu tabloyu değiştireceğiz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı