Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediyelere Ramazan talimatı!

Kılıçdaroğlu, tüm CHP'li belediyelere Ramazan ayında maddi durumu kötü olan vatandaşlara ulaşarak, yardım kampanyası başlatılması talimatı verdi.

GÜNDEM 11.04.2021, 23:05
20
Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediyelere Ramazan talimatı!
CHP Lideri  Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ramazan ayında maddi durumu kötü olan vatandaşlar için yardım seferberliği başlatılması için CHP'li belediyelere talimat verdiği öğrenildi. CHP'li belediyelere giden bu talimatta, vatandaşlar için yardım kampanyası düzenleneceği bildirildi.

Kılıçdaroğlu'nun talimatına ilişkin bilgi veren CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, şöyle konuştu:

" Koronavirüs salgını özellikle son dönemde endişe verici boyutlara ulaştı. Yaşanan bu tabloya siyasi iktidarın yanlış politikaları da eklenince vatandaşlarımız hem sağlık hem de ekonomik açıdan içinden çıkılması zor bir duruma sürüklendi. CHP'li belediyeler ise tüm imkânsızlıklara ve engelleme girişimlerine rağmen bu sıkıntılı süreçte verdiği hizmetlerle, halkımıza adeta nefes oldu. Bu süreçte belediyelerimiz yaklaşık 11,7 milyon vatandaşımıza ayni ve nakdi yardımda bulundu.
Pandemi sürecinde iktidarın yapamadığını yapan belediyelerimiz Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olacak. Lokanta ve kafelerin kapalı olacağı, toplu iftar ve sahur etkinliklerinin yasak olacağı Ramazan ayında, özellikle iftar ve sahur desteklerine öncelik verilecek. Destekler vatandaşların evlerine ulaştırılacak. İhtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlarımıza, iftar ve sahur paketlerinden, ayni ve nakdi desteklere kadar pek çok kalemde yardım götürülecek. İhtiyaçlara göre her bölgeye özel politikalar geliştirilecek. Bunun yanında belediyelerimiz toplumsal dayanışmayı örgütlemek, imkânı olanların ihtiyacı olanlara ulaşmasını sağlamak için de bağış kampanyaları başlatacak.
Yani bizim belediyelerimiz Ramazan ayında yeni bir seferberlik anlayışıyla, vatandaşlarımızın yanında olacak. Belediyelerimizin imkânları ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile Ramazan ayı boyunca ulaşabildiğimiz kadar ihtiyaç sahibine ulaşmayı ve yoksulluğa mahkûm edilen milletimize bir nebze nefes olmayı hedefliyoruz. Siyasi iktidar, belediyelerimizi engellemek için her türlü hukuksuzluktan medet umsa da bizim belediyelerimiz engelleri yıkmaya, halk için durmadan dinlenmeden çalışmaya devam edecek."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı