Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın helallik isteğine erken seçim çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın helallik istemesi sonrası Twittter hesabından cevap vererek, Türkiye için erken seçim çağrısı yaptı.

SİYASET 14.05.2021, 16:55
9
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın helallik isteğine erken seçim çağrısı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medya platformu Twitter hesabından cevap  vererek, Türkiye için erken seçim çağrısı yaptı.
Kemal Kılıçdaroğlu, "Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen! #HemenSeçim" ifadelerini kullandı. 
Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen! #HemenSeçim
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partililer ile bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, "Kısıtlamalardan etkilenen esnaflarımızın bir kısmı ile turizm sektörümüze de bu zor dönemde ayakta kalabilmeleri için her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Buna rağmen sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz." demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıkıntıya düşen esnaf varsa helallik istiyoruz
Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen! #HemenSeçim — Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 14, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı