Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim çağrısı: Bir an önce seçim olması lazım

Sinop'ta bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha erken seçim çağrısında bulunarak, "Geciken her günün maliyeti vatandaş için çok ağır olacak. Bir an önce seçimin olması lazım." dedi.

SİYASET 08.04.2021, 17:25
17
Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim çağrısı: Bir an önce seçim olması lazım
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop ziyaretinde balıkçılarla buluşmasının ardından Sinop Belediye Başkanlığı’na yaya olarak geçti. Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan’la makamında görüşme gerçekleştiren Kılıçdaroğlu çıkışta kendisini bekleyen Sinoplulara hitap etti.

Sinop'ta belediye binası önünde partililere hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu, “Sinop’ta olmaktan son derece mutluyum. Aslında burada yaşayanlar da son derece mutlu olmalı. Çünkü Türkiye’nin en güzel kentlerinden birinde yaşıyorsunuz" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

Kemal Kılıçdaroğlu bir esnaf ziyareti esnasında esnafın “Efendim ufukta seçim görüyor musunuz” sorusuna “Olması lazım çünkü maliyeti çok yüksek. Geciken her günün maliyeti vatandaş için çok ağır olacak. Bir an önce seçimin olması lazım.” cevabını verdi.
“Keşke ben de emekli olduğumda gidip burada yaşayabilsem. Olağanüstü güzel bir coğrafyası var. İnsanları güzel, coğrafyası güzel, tarihi güzel. Olağanüstü güzel bir kent. Bu kentte yaşayanlar çok güzel bir belediye başkanı seçmişler. O da size hizmet ediyor. Hepinizin huzurunda belediye başkanımızı da yürekten kutluyorum. Size verdiği hizmet çok önemlidir. Sizi mutlu etmesi lazım. Güzel hizmetler bundan sonra da yapacak. İnşallah Sinop’u çok daha güzel bir Sinop yapacak. Sinop’un aynı zamanda sadece Türkiye’de değil dünyada da tanınması lazım. Görkemli güzel bir tarihi var. Bunu da inşallah hep birlikte yapacağız. İktidara geldiğimizde çok güzel şeyler yapacağız. Bu ülkede yoksulluğu bitireceğiz. Bu ülkede her eve huzuru getireceğiz. Bizim insanımız birinci sınıf demokrasiye layıktır. Üçüncü sınıf demokrasiye değil. Herkes düşüncesini özgürce ifade edebilmeli. Caddelerinde, meydanlarında, sokaklarında rahat gezebilmeli. Rahat konuşabilmeli. Dolayısıyla biz bu güzel ülkeyi cennete çevirmek istiyoruz. Cehenneme değil. Birlikte yaşayacağız ve huzur içinde yaşayacağız.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı