Kılıçdaroğlu'ndan gece yarısı açıklama! İYİ Partide hareketli anlar

Altılı Masa'nın gerçekleştiği aday belirleme toplantısının ardından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya da, İYİ Parti ise parti binasına astığı pankart ile mesaj verdi

GÜNDEM 03.03.2023, 08:15
1
Kılıçdaroğlu'ndan gece yarısı açıklama! İYİ Partide hareketli anlar
Altılı Masa liderleri, cumhurbaşkanı adaylığı konusunda bir araya geldi ve ortak aday konusunda anlaştıklarını ve 6 Mart Pazartesi günü tekrar görüşeceklerini açıkladılar.
İYİ Parti lideri Akşener, partisinin milletvekilleri, divan başkanlığı üyeleri, başdanışmanları ve yetkili kurulları ile bir araya geldi. Bu sırada diğer Altılı Masa liderleri de ortak mutabakat metnini paylaştılar.
Son açıklama ise CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu, Twitter'da yaptığı paylaşımda toplantıya ev sahipliği yapan Temel Karamollaoğlu başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür etti ve "Birlik ve beraberlik; ölümden başka her şeyi yener." ifadelerini kullandı.
Öte yandan İYİ Parti Genel Merkezi'nde ise hareketli anlar yaşandı. Binaya, "Ülkemiz ve milletimiz için verilen bu emeğin, tek bir damlasını bile heba etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz." yazılı afiş asıldı.
Akşener'in kurmaylarıyla yaptığı görüşmenin ardından Ankara'da toplanma kararı çıktı.
İYİ Partili 81 il başkanı 3 Mart Cuma günü (bugün) Ankara'da bir araya gelecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı